Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

" Διαδίκτυο - Ενέργεια & Παρενέργειες "

Λάβαμε και δημοσιεύουμε πρόσκληση για μια ενδιαφέρουσα πιστεύουμε διάλεξη του Νίκου Λυγερού.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΟΥΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ
ΑΛ. ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ 1, 12462 / ΤΗΛ: 210-5818297 & 6972845252
  
Το διαδίκτυο είναι ο φίλος και το εργαλείο που οδηγεί στη γνώση και ανοίγει τους ορίζοντες μας.

 Όμως η ασφαλής περιήγηση στον κόσμο του internet είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την αποφυγή των κινδύνων που επιφυλάσσει.

Την Κυριακή 28 Απριλίου και ώρα 19.00 σας προσκαλούμε στην διάλεξη που θα γίνει στο δημαρχείο Χαϊδαρίου (αίθουσα διαλέξεων) από τον πανεπιστημιακό στρατηγιστή καθηγητή πληροφορικής Νίκο Λυγερό με θέμα:

«ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ- ΕΝΕΡΓΕΙΑ & ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ»

Μια διάλεξη που μας αφορά όλους . Θα ακολουθήσει συζήτηση.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

________________________________________________________
λίγα λόγια για το Νίκο Λυγερό …

ο Νίκος Λυγερός είναι Έλληνας μαθηματικός, συγγραφέας, ποιητής, ζωγράφος, σκηνοθέτης, ασχολείται με τη μουσική, την κοινωνιολογία, την οικονομία, την αρχαιολογία, το μάνατζμεντ, τη στρατηγική και τη γεωπολιτική. Είναι ειδικός σύμβουλος στη Σχολή Εθνικής Άμυνας, τη Σχολή Πολέμου Αεροπορίας, την Αστυνομική Ακαδημία, τη Σχολή Εθνικής Ασφάλειας, τη Σχολή Στρατολογικού. Διδάσκει Σκηνοθεσία, Στρατηγική και Φιλοσοφία του Θεάτρου. Είναι επίσης διερμηνέας-μεταφραστής στα Γαλλικά δικαστήρια
Ως ερευνητής έχει ασχοληθεί με τους τομείς της άλγεβρας, της θεωρίας αριθμών και της συνδυαστικής. Ανήκει στις ομάδες των ερευνητών που ανακάλυψαν το 1998, δέκα πρώτους διαδοχικούς αριθμούς σε αριθμητική πρόοδο και το 2010 την έκτη λύση της εξίσωσης τ(p) = 0 (mod p) (εξίσωση του Ramanujan, μέσω υπολογιστών).
Τέλος, σύμφωνα με βιογραφικό, που δημοσιεύει ιστοσελίδα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου και εργαζόταν ως επιστημονικός συνεργάτης σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα αυτού, "είναι ο Έλληνας με τον υψηλότερο δείκτη νοημοσύνης (189 στην κλίμακα Standford-Binet)" και "ένας από τους 50 εξυπνότερους ανθρώπους στον κόσμο".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

/**************************/ /***************)))))******/ /**************************/ /**************************/